Nieuws

11 maart 2021

Save the date!

Benieuwd naar wat we jullie als loopbaanfonds nog meer kunnen bieden?

Meer

12 januari 2021

Get Metal

CNC-operator, laser-operator, lasser, monteur,… Dit is slechts een greep van de beroepen in de metaalsector. Werk je als arbeider in de metaalsector maar ben je weinig tot niet vertrouwd met de verschillende materialen, handelingen en functies die deze unieke sector te bieden heeft? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor ‘Get Metal’

Meer

06 november 2020

FINANCIËLE EN PERSOONLIJKE PROBLEMEN BIJ MEDEWERKERS. NIET MIJN PROBLEEM…OF TOCH?

Hoe herkent u persoonlijke of financiële problemen bij uw werknemers? Hoe gaat u als werkgever hiermee om en hoe maakt u dit bespreekbaar? Op welke organisaties kan u een beroep doen?

Meer

26 oktober 2020

Opleiding tijdens tijdelijke werkloosheid

Ben je tijdelijk werkloos en wil je graag deze vrijgekomen tijd gebruiken om jezelf bij te scholen? TOFAM West-Vlaanderen wil je hier graag in ondersteunen en aanmoedigen.

Meer

06 juli 2020

Nieuwe teamwerking

TOFAM West-Vlaanderen is trots om de nieuwe teamwerking te kunnen voorstellen!

Meer

07 april 2020

Vacature Adviseur opleiding & arbeidsmarkt

TOFAM West-Vlaanderen heeft, als paritair opleidingsfonds van de metaal- en technologische industrie, de opdracht om tewerkstelling en opleiding van West-Vlaamse metaalarbeiders (PC 111) te bevorderen door het nemen van specifieke initiatieven.

We evolueren van opleidingsfonds naar loopbaanfonds en zijn hiervoor op zoek naar een adviseur opleiding & arbeidsmarkt om het team te versterken, dit vanuit ons kantoor te Roeselare.

Meer

28 februari 2020

Vacature administratief coördinator

We evolueren van opleidingsfonds naar loopbaanfonds en kijken hiervoor uit naar een administratieve duizendpoot om het team te versterken, dit vanuit ons kantoor te Roeselare.

Meer

13 mei 2019

Technoboost Techniekevent 16 mei 2019

TOFAM West-Vlaanderen nodigt u graag uit voor een bezoek aan het techniekevent van Technoboost op donderdag 16 mei 2019.

Meer

15 maart 2019

Vreemde Vragen

De diversiteit in onze samenleving neemt toe. Zo’n 11 procent van de West-Vlamingen heeft een migratieachtergrond en dat laat zich ook voelen op de werkvloer. De toenemende diversiteit kan vragen bij werkgevers teweegbrengen. De website vreemdevragen.be gidst werkgevers door het ondersteuningsaanbod zodat drempels en hindernissen constructief aangepakt kunnen worden.

Meer

20 december 2018

Nieuwe visie bedrijfsopleidingen vanaf 2019

TOFAM West-Vlaanderen zet vanaf 1 januari 2019 in op een vernieuwde visie inzake bedrijfsopleidingen en de integratie van interim-arbeiders. De reglementeringen ‘bedrijfsopleidingen risicoarbeiders’ en ‘inhouse’ worden in deze hervormd tot één reglementering in kader van bedrijfsopleidingen. TOFAM West-Vlaanderen voorziet een financiële tegemoetkoming in de om- en bijscholing van arbeiders binnen West-Vlaamse bedrijven PC 111.1 & 111.2.

Meer